Share
Vedran Mičetić objavio novi singl “Piši ponekad”

Vedran Mičetić objavio novi singl “Piši ponekad”

Riječki kantautor Vedran Mičetić predstavio je novi singl “Piši ponekad”, kao i prateći videospot.

Vedran Mičetić je kantautor iz Rijeke, iza sebe ima album “Odsjaj godina” iz 2009 po etiketom Dancing Bear izdavačke kuće na kojem su producenti bili Ivan Popeskić i Ivan Pešut. Uz njih se pojavljuju: Branimir Gazdik (bubnjevi), Tonči Grabušić (bubnejvi), Henry Radanović bas i kontrabas, te već spomenuti Popeskić na klavijaturama i Pešut na gitarama. Sa tog albuma snimio je spot za pjesmu “More”.

2016. snima novi singl ali ovog puta sa potpuno novom ekipom te u potpuno novom smjeru koji najbolje opisuje Vedranov rad. Pjesmu “Pamtim” kao producent potpisuje Olja Dešić a predivnu ritmičnu gitaru svira Elvis Stanić. Tu je svakako Quartet gudača koji čaroliju pjesme podižu na jedan viši nivo te gošća glumica Mirta Polanović koja nas na kraju pjesme recitalom vraća u neka stara vremena kada su se takve forme pjesme radile. Zbog koncepcije pjesme koja može biti kao cjelina i iz dva dijela Vedran je odlučio napraviti dva spota, prvi kao cjelinu a drugi gdje je samo recital koji može živjeti sam za sebe. Spot su snimile Franka Goić i Lorena Tock. Šta drugo očekivati od kantautora koji je emotivac i svijet gleda srcem 🙂

“Piši ponekad” je novi singl te kao i pjesma “Pamtim” sniman je na lokacijama Rijeke. Muzičari koji su sudjelovali u snimanju pjesme kao i osoba koja je snimila spot – Režija, kamera & montaža: Marko Mrvoš, Text & Muzika: Vedran Mičetić, Glazbeni producent: Olja Dešić, Bubnjevi: Marko Lazarić, Bas gitara: Olja Dešić, Akustična & Električna gitara: Mario Šimunković, Prateći vokali: Nataša Tonković & Anamaria Brižan, Snimljeno i miksano u Studiju Maraton, Tonski majstor: Olja Dešić, Mastering: Olja Dešić, Studio Maraton.