Veltšmerc predstavio spot za pjesmu “Po crtama lica”

Banjalučki muzičar Veltšmerc objavio je spot za pjesmu “Po crtama lica”,  sa njegovog aktuelnog albuma “Ogledalo u ogledalo”.

Veltšmerc je pseudonim iza kojeg stoji banjalučanin Marko Bašić. Svoje višegodišnje bavljenje muzikom zaokružuje aktuelnim projektom i nezavisnim izdanjem “Ogledalo u ogledalo” sa kojega dolazi i spot za pjesmu “Po crtama lica”.

“Video ocrtava tu neku prazninu i tvori slike kroz priču na takav način. “Nacrtani” spotovi me nikad nisu privlačili, koji doslovno prate i objašnjavaju riječi i šta je pisac htio reći. Volim slušaoca i gledaoca uvući u to raspoloženje i dočarati te impulse, odvući ga njemu samom, tako da na svakog pjesma i spot mogu ostaviti različit utisak”, ispričao je Veltšmerc.

Ističe da izuzetno cijeni individualizam, ljude koji čuvaju svoje stavove i mišljenje, i koji nisu “isprogramirani” onim javnim.

“Jedna od dominantnih tema pjesme je dualizam, odnosno dvostrukost koja nas prati od prve do zadnje sekunde života, pogled iz dva ugla na sve, bez isključivosti. Mogućnost da i u dobrim i lošim stvarima i situacijama koje nam se događaju i koje su sveprisutne, možemo dvostruko da ih posmatramo, jer smo svjesni, kao Demian”, pojašnjava emociju svog umjetničkog djela ovaj muzičar.

 

Total
0
Shares
Previous Article

Parov Stelar objavio prve dvije skladbe s novog albuma ''The Burning Spider''

Next Article
hip-hop-rijeka

Hip Hop Rijeka presents: Promocija Još Jedan Riječki Mixtape