Share
„Viljuška puna ljubavi“: Na Jutjubu dokumentarac o bendovima Repetitor, Goribor, Stuttgart Online…

„Viljuška puna ljubavi“: Na Jutjubu dokumentarac o bendovima Repetitor, Goribor, Stuttgart Online…

Od danas na Jutjub kanalu Filmskog centra Srbije možete da pogledate jednosatni dokumentarni film „Viljuška puna ljubavi“ (2012) po scenariju i u režiji Milice Jovčić i Aleksandre Milenković. „Viljuška puna ljubavi“ je lou-faj dokumentarac o bendovima Repetitor, Stuttgart Online, Goribor, Pionir 10 i Kriške.

Film istražuje rad rokenrol grupa sa margine koje su u tom trenutku bile aktivne u Srbiji, njihovu svakodnevicu, upornost i motivaciju za rad. Hodnici napuštenih zgrada, klubovi, podrumi, dvorišta, vozovi, autobusi, ulice, mali i veliki gradovi. Uprkos svemu – rokenrol!

Film „Viljuška puna ljubavi“ nastao je 2012. godine u okviru Akademskog filmskog centra (Dom kulture „Studentski grad“). Milica Jovčić i Aleksandra Milenković napisale su scenario i režirale film, dok je producent Milan Milosavljević. U filmu se čuje muzika bendova: Repetitor, Stuttgart Online, Goribor, Pionir 10 i Kriške. Srpska premijera filma je održana na 19. Festivalu evropskog filma Palić, u programskoj sekciji „Mladi duh Evrope“.

Nastanak filma „Viljuška puna ljubavi“ podržao je Filmski centar Srbije.

Kompletan sadržaj Jutjub kanala Filmskog centra Srbije pogledajte ovde.