Share
VIVA VOPS objavili spot za singl “Koliko vredi to”

VIVA VOPS objavili spot za singl “Koliko vredi to”

Nakon debitantskog videa za prvi singl “Uniformisani kriminalac” koji je izuzetno privukao pažnju auditorijuma i osvojio nekoliko priznanja, grupa Viva Vops je 1. maja 2020. objavila novi video spot, za singl “Koliko vredi to”. Za ovaj video, bend je koristio video materijal sa brojnih koncertnih i festivalskih nastupa širom regiona snimljen tokom poslednje dve godine .

Marko Janković, Viva Vops: “Nije nam bio cilj da uradimo samo “live” spot, već smo ga oplemenili i kadrovima koji na neki način, tematski i vizuelno- povezuju ovaj spot sa našim prvim singlom “Uniformisani Kriminalac”. Pored same poruke pesme, iz naše  arhive smo izvukli neke od najlepših momenata sa koncerata, sa željom da ih ponovo podelimo sa publikom. Naravno, ovo nije sve što vas očekuje od benda Viva Vops- uskoro stižu nova muzička iznenađenja!”

Osim dobro poznate numere kojom su trijumfovali na 3. Bunt Rok Festivalu RTS-a (“Svuda pivo”),  Viva Vops su ostale singlove  (“Betonirano sunce”, “Daj mi svo tvoje pivo”, “Rasprodaja sreće” i druge), publici predstavili na koncertnim i mnogobrojnim festivalskim nastupima, kao i u emisijama “Bunt”, “3 Boje Zvuka”  i “Bunt Rok Festival”.

I ovi singlovi uskoro će dobiti i ekranizaciju, a bend uveliko priprema prvi studijski album.

Facebook Viva Vops
Instagram Viva Vops

e-mail