Share
Viva Vops pobednici Bunt rock festivala

Viva Vops pobednici Bunt rock festivala

Oni vole pivo i repuju na rok i pank ritam, a svojim singlom “Svuda pivo“ trijumfovali su na ovogodišnjem Bunt rok festivalu.

Beogradski bend zanimljivog naziva Viva Vops nedavno je izbacio i svoj prvi spot za singl „Uniformisani kriminalac“, a u pripremi je i spot za numeru “Svuda pivo”.  Audio i video produkciju spota potpisuje produkcija Fanki Mankiz.

Viva Vops postoji godinu dana, a sastavljen od članova koji se već 15 godina bave aleternativnom muzikom: Aleksandar Ćurčić, Marko Janković, Marko Trajkovski, Lazar Ilić, Đorđe Popović, Dušan Kalinić i Miroljub Antić. Njihov stil se može najpribližnije opisati kao fuzija panka, roka, repa, metala i popa. Često repuju na rok i pank ritam, što čini njihov muzički stil prepoznatljivim.

Do sada su svirali na festivalima Devet, BArf, Starwood, u klubovima Fest, Dom omladine, a kao pobednike Bunt rock festivala, ovog leta očekuju ih svirke i na sledećim festivalima: Arsenal, Exit, Demo fest Banja Luka, Lake fest Nikšić, Zaječarska gitarijada, Šabački letnji festival, OK fest Tjentište, Palanački Dunav fest.