Share
Volontiraj na Hoomstocku festivalu

Volontiraj na Hoomstocku festivalu

Humska udruga mladih poziva sve zainteresirane volontere da se prijave i sudjeluju u realizaciji 14. izdanja glazbenog festivala Hoomstock koji će se održati 5. i 6. srpnja u Humu na Sutli te bez obzira na iskustvo, svojom energijom i dobrom voljom pomognu održati još jedan sjajan glazbeni spektakl.

Tražimo volontere u sljedećim sektorima:

  • Blagajna
  • Hospitality (backstage)
  • Foto sekcija

Prijaviti se možete na linku ispod, uz uvjet da imate 16 ili više godina, a od volontera se očekuje da budu točni, organizirani i odgovorni. Radno vrijeme volontera je od 17 do 3 sata, a za vrijeme rada zabranjena je konzumacija alkohola.

Svi volonteri dobit će besplatan upad na Hoomstock, besplatan prostor za kampiranje, dvije festivalske majice, hranu i piće za vrijeme radnog vremena, zahvalnicu festivala te upisivanje u volontersku knjižicu.

Prijavnica za volontiranje

Prijave traju do 25.06., a svi prijavljeni volonteri će biti obaviješteni o odluci organizatora nekoliko dana nakon završetka prijava.

Ako želiš biti dio organizacije našeg veselog festivala u Humu i pritom se zabaviti uz super izvođače Hoomstock će ti to sve osigurati klikom na link.

Festivalske ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio po cijeni od 80 kuna. U prodaji je i paket „Okupi ekipu“ koji uključuje 3 festivalske ulaznice, a cijena paketa je 200 kuna. Za više informacija pratite službenu Facebook stranicu i event.

Vidimo se 5. i 6. srpnja u Humu na Sutli!