Share
Volontiraj na Motovun Film Festivalu 2018.

Volontiraj na Motovun Film Festivalu 2018.

Motovun Film Festival 2018. – “Prijavi se do 15. lipnja, trebamo te u Motovunu 23-28. 07.”

“Gotovo šezdeset volontera svake godine pomaže kako bismo prikazali stotinu filmova u pet najtoplijih dana srpnja. Trebamo entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost. I možda dozu ili dvije pozitivnog ludila i adrenalina”, kažu organizatori.

Svakako, prava vrijednost volontiranja na Motovun Film Festivalu su iskustva koja stječete. Ako ste se prepoznali, pridružite im se i prijavite se. Spremni ste doći do Motovuna, imate više od 18 godina i voljni ste i dati najbolje od svoje energije i prepustiti se festivalskom ludilu –  ispunite PRIJAVNICU!

NATJEČAJ JE OTVOREN DO 15. LIPNJA, a rezultate ćemo objaviti 25. lipnja.

“Molimo vas da prilikom ispunjavanja prijavnice ispunite sva polja i budete kreativni i rječiti. Imajte na umu kako fotografija koju priložite mora odgovarati kriterijima festivalske akreditacije (dovoljno jasna fotografija na kojoj vam se vidi lice, bez sunčanih naočala i u pristojnom izdanju – nešto slično fotografiji na identifikacijskim dokumentima). Nepravilno ili nepotpuno ispunjene prijavnice neće se uzimati u obzir prilikom konačnog odabira”, stoji u saopštenju.

Svakako preporučujemo da prije ispunjavanja prijavnice pročitate i ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćete naći sve detalje vezane za volontiranje na MFF-u. Ukoliko imate problema s ispunjavanjem online prijavnice ili vas muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, slobodno kontaktirajte putem e-maila na volonter@motovunfilmfestival.com.