Volontiraj na Šabačkom letnjem festivalu

Šabački letnji festival će ove godine biti veći nego ikad i treba im brojan i snažan tim volontera kako bi ga zajedno učinili najboljim do sada!

Zato, ukoliko volite ŠLF, želite da provedete tri uzbudljiva dana na festivalu, naučite nove stvari, upoznate super ljude i uživate u fantastičnim koncertima, javite im se!

Tražimo punoletne, organizovane, vredne i entuzijastične ljude koji vole timski rad i spremni su da zajedno rastemo, usavršavamo se i zajedničkim snagama stvorimo događaj za pamćenje.”

Šabački letnji festival će se ove godine održati od 28. do 30. jula na prostoru Starog grada i Šabačke tvrđave.

U zavisnosti od vašeg interesovanja, senzibiliteta i iskustva, možete nam pomoći u nekom od sledećih segmenata realizacije:

– u promociji festivala u okviru promo tima (komunikacija sa predstavnicima medija, pravljenje foto i video dokumetacije, prodaja i deljenje promo materijala)
– u organizovanju i postavljanju festivala
– marketinga i PR-a
– u okviru službe za goste festivala (dočekivanje izvođača, sprovođenje do hotela i festivalske lokacije)
– u okviru press službe (rad na ulazu za akreditovane novinare, rad u press centru)
– Rad u šanku (izdavanje pića, punjenje frižidera)?
– Na info pultu: pružanje informacija o festivalu i programu
– Na ulazu: Operater na ulazu
– Fotografi i snimatelji (sopstvena oprema)
– Sektor tehnike

ŠLF i Mikser, koji je organizator ovogodišnjeg festivala, omogućiće svim volonterima da steknu praksu i dragoceno iskustvo, mogućnost da, kao članovi tima, besplatno uživaju u programu festivala i svi će, nakon ispunjenih obaveza, dobiti sertifikat o volontiranju, dok će najistaknutiji biti nagrađeni i pismom preporuke. Smene će trajati šest sati i volonterima će na Šabačkom letnjem festivalu biti obezbeđen ulaz, hrana, voda, dok put i ostale lične troškove snose sami.

Konkurs je otvoren do 20. jula, svi zainteresovani kandidati treba da pošalju svoje podatke – ime i prezime, godište, zanimanje, ranije volontersko iskustvo, kategoriju posla koju bi želeli da obavljaju na ŠLF-u, kao i motivaciono pismo na stranicu Volonterskog centra Šabac ili da se jave na broj: Tamara Bastaja 0643762774 i na email adresu: drbastaja@hotmail.com

Kandidati koji budu izabrani za volontere biće kontaktirani između 21. i 25. jula.

Vidimo se na Šabačkom letnjem festivalu!

Total
0
Shares
1 comment

Comments are closed.

Previous Article

Country-rock veterani Mekons slave 40. rođendan u Beogradu

Next Article

‘Problem’ prvi singl zagrebačkog rock benda B&