Share
Voodoo objavio novi singl i prvi spot – “Washed away”

Voodoo objavio novi singl i prvi spot – “Washed away”

Niški bend Voodoo objavio je novi singl i spot za njihovu autosku pesmu “Washed away”.

Pesma je snimljena u Nišu gde je nekada bio stari Nis Ekspress a u realizaciji spota učestvovali su Jovan Ćirić i Milan Nestorović Nestor koji je radio video editing. Pesma je snimljena u FatCat studiju u Nišu pod produkcijskom palicom Rodoljuba Avramovića. Spot ne bi dobio svoj lični pečat bez Miljane Stanojević, devojke koja je igrala u njemu.

Nikola Ćirić koji napisao tekst za numeru kaže:

“U suštini pesma govori o individui koja ima problema sa uspoznavanjem samog sebe kao osobu i njegovu svrhu u zivotu, i uprkos tome kako se to odražava na njegov život a i druge u okolini. Naravno, on ne shvata i ne vidi  kako ustvari loše utiče na sebe i sebi drage osobe. Zato u pesmi postoje segmeti gde se “oni” njemu obraćaju sa namerom da mu pomognu ali ne uspevaju. Jedan od stihova u pesmi je “Dont run away” što i treba da bude glavna poruka pesme. Ovo je samo jedan deo mog zivota, tj našeg benda i ova pesma nam je bukvalno tačka na sve što nam se izdešavalo kroz jedan period”.

Sam proces radjenja pesme i spota trajao je nekoliko meseci, s namerom da se bend predstavi što bolje i ozbiljnije niškoj publici, ali i publici koja ih prati u drugim gradovima u Srbiji. Bend postoji od 2015. godine i do sada iza sebe ima jedan EP od tri pesme pod nazivom “Subject zero” i jedan samostalni album pod nazivom “Braindead” na kojem se nalazi osam pesama. Sve pesme mozete čuti na njihovom YouTube kanalu.

Bend ovim singlom ne najavljuje novi album za sada, ali planira da u buduće svaki novi single isprati i spotom. Planovi za budućnost su im da se što više aktiviraju kada su svirke u pitanju i da rade na promociji singla, a prva promocija desiće se u Nišu 29. novembra u klubu Black stage sa početkom od 21:30. Kao gosti, nastupiće veoma mlad niski bend Helium.

Bend nastupa u sledećem sastavu: vokal – Nikola Ćirić, gitara – Lazar Miladinović, bass gitara – Veljko Grujić, ritam gitara – Petar Milisavljević, bubanj – Lazar Krmpot.