Share
Vračar Rocks Festival organizuje Humanitarni koncert za Sonju Hristovski

Vračar Rocks Festival organizuje Humanitarni koncert za Sonju Hristovski

vracarr

Na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu Božidarac u sredu 18. maja organizuje se Humanitarni koncert za Sonju Hristovski iz Užica. Na koncertu nastupaju: Atheist Rap , Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi , Samostalni Referenti, Kristali i Marko Janković iz Užica.

Ulaznice za koncert u pretprodaji koštaju 300 dinara, na ulazu 4000 din , a na samom ulazu će biti postavljena kutija za skupljanje donacija.

Sonja je rođena 1973. godine supruga i majka, zaposlena je u OŠ Dušan Jerković kao profesor biologije. Jedna je od omiljenih profesora što potrvrđuje i angažovanje bivših i sadašnjih učenika u prikupljanju sredstava za dosadašnje lečenje. Inače je i aktivan član udruženja RODITELJ iz Užica. Obolela je od melanoma malignum cuits 2014. godine. Posle terapija u Nemačkoj, Hrvatskoj i Sloveniji preostala joj je još TIL terapija u Izraelu i po preporuci lekara jedina realna šansa za život. Cena ove terapije je 17.796.126,00 dinara a zbog iscrpljenih novčanih sredstava neophodna joj je vaša pomoć da bi uspela u borbi za ŽIVOT.

Da pomogneš Sonji upiši 148 i pošalji SMS na 3030!
Tekući račun (Komercijalna banka) 205-9001001564160-83

pasaz.rs