Share
Vrane Kamene objavile novi singl “Goddesses Bones – Gods & Horns”

Vrane Kamene objavile novi singl “Goddesses Bones – Gods & Horns”

Beogradski rok sastav Vrane kamene (Crows Of Stone) predstavio je novi singl pod nazivom “Goddesses Bones – Gods & Horns” sa predstojećeg albuma “Bezumlje i mrak” (Lampshade Media).

Na singlu se kao specijalni gosti pojavljuju njihovi dragi prijatelji iz raznih bendova: Ivan Živanović-Kleiner (Čovek vuk),
Ljiljana Zdravković (The Bite), Milena Branković (Triggeri), Svetlana Vuković (Dea Dia bend) kao i Julijana Vincan i
snimano je u studiu “Viša Klasa” (producent, snimatelj, mix – Nemanja Popović), a tehničku podršku kao i uvek do sada su pružili njihovi prijatelji i sponzori iz studija “Bumerang”.

Vrane kamene su alternativni rock band iz Beograda i na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni  aktivne su od 2012 godine, a čine ih: Aleksandar Pejičić (frontman, vokal i gitara), Miloš Denić (solo gitara), Ivan Jovanović (bas gitara), Aleksandar Todosijević (bubanj).

Do sada su imali prilke učestvovati na mnogim dešavanjima, a i nastupati na mnogobrojnim festivalima i deliti binu sa velikim imenima kako domaćeg, a tako i stranog rock and rolla. Što se tiče nekih osvojenih nagrada i priznanja za njihov minuli rad potrebno je izdvojiti one poput toga da su posredstvom glasova žirija bili jedan od tri najbolja pobednička demo benda Srbije u okviru Bunt rok festivala 2014-e godine u organizaciji RTS-a i Radija 202, a potom su posredstvom glasova publike slušalaca Radija 202 poneli titule u kategorijama: Najbolji debi album (2015), Vicešampioni u kategoriji Singl godine (2016), Najbolji singl godine (2017), Top 10 najslušanijih (2017), Osvajači prvog Kupa radija 202 itd.

“U svakom slučaju dosta toga imamo iza sebe i može se reći da smo opravdali poverenje ljudi koje nam je dato te planiramo i ubuduće da tako i ostane. Iza sebe imamo jedan album “Svih ovih godina” (Lampshade media) a ovaj singl najavljuje izlazak našeg drugog albuma koji nosi naziv “Bezumlje i mrak” i čije je objavljivanje planirano za predstojeću 2019-u godinu”, rekao je za Trecisvijet frontman benda Aleksandar Pejičić.

“Svi koji prate naš rad i naše stvaralaštvo jako dobro znaju da su bunt i sloboda ono što izuzetno cenimo i ovoga puta u to ime opet ih slavimo i uzdižemo barjak istih kroz rif, glas i reči, za one ljude koje nas tek otkrivaju ili bi više da saznaju o našem radu i planovima tu je uvek naša zvanična FB stranica“, dodao je Aleksandar.

Slušaj dobro – Slušaj jako!

Foto: Aleksandar Karić/model: Mateja Vilindar