Share
White on White 19. listopada na riječkom Botelu Marina

White on White 19. listopada na riječkom Botelu Marina

U sklopu petog izdanja Impulse festivala, 19. listopada, s početkom u 20 sati, na Botelu Marina održat će se koncertna promocija albuma “Out of nowhere” riječkog kantautorskog projekta White on White.

Kako navode organizatori, White on White je slika. White on White je kantautorska priča. White on White je i pseudonim iza kojeg se udobno sakrio Riječanin Marko Rogić, u glazbi debitant, ali s glazbom, opet, cijeli život.

U proteklih je pola godine taj debitantski materijal predstavljen s dva singla “Mirage” i “This war” kao najava albuma prvijenca naziva “Out of nowhere” u nakladi Dallas Recordsa, čije će se cjelovečernje predstavljanje u punokrvnom, bendovskom formatu dogoditi na Botelu Marina.

Za materijal će Marko Rogić jednostavno reći: “Kada bih u dahu morao izvaliti o čemu je tu zapravo riječ, sveo bih stvar na tezu da je svijet koji znamo sazdan upravo i samo od naših iskustava. Tuđa slušaš i prečuješ, svoja osjećaš i, uglavnom, ne primjećuješ. Sve dok te ne pogode grimasom boli.”

Žetva takvih iskustava slada i gorčine, sažimanje u priču glazbenim ključem, suština je albuma kojom White on White ispire svoju savjest i upire na više ili manje sretne točke svojega života.

Broj ulaznica za koncert ograničavamo na stotinu zbog atmosfere i kapaciteta prostora botela. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna u pretprodaji i 50 kuna na ulazu u Botel Marina.

Prodajna mjesta: Sustav Entrio i Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A).

impulse festival

Festivalske ulaznice

Uz koncertne, u prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica koji vas vodi na sve koncerte i popratne događaje 5. izdanja festivala, a može se nabaviti u sustavu Entrio po cijeni od 175,00 kuna (11. lipnja – 9. rujna) i 200 kuna (10. rujna – 30. rujna).

Impulse je klupski boutique festival koji spaja više riječkih gradskih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će pet tjedana biti posvuda u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra (SKC) Sveučilišta u Rijeci. Peto izdanje festivala održat će se od 13. listopada do 10. studenog 2018. Dosad su najavljeni koncerti post rock velikana God is an Astronaut 13. listopada u Pogonu kulture i LUCE na Botelu Marina, na programu 25. listopada 2018.