Share
Who See i Saša iz TBF-a predstavili singl “Idu dani”

Who See i Saša iz TBF-a predstavili singl “Idu dani”

“Idu dani” – novi singl crnogorskog dua Who See u saradnji sa Sašom Antićem iz The Beat Fleet!

Posle pivotona Montenegro kanalisanog kroz “Amo popit po pivo” song, Who See, freško, taze, isporučuju novi singl “Idu dani”. Klasična je to balkanska priča o tri primenjena filozofa iz komšiluka, koja nas zaraznim refrenom podseća na realnost prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja.  Kao gost u epizodi “Idu dani“, pojavljuje se Saša iz legendarnog splitskog kolektiva The Beat Fleet, saradnja već neko vreme priželjkivana i veoma glatko sprovedena u delo. Ovo je još jedan singl koji služi kao najava za, novi, peti, po redu, Who See album, koji se vanka očekuje tokom 2021. godine.

Saša Antić: “Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon surađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma “Idu dani” mi je definitivno jedna od najdražih suradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči.”   Dejan Dedović : “Singl sa Jadrana, konekcija Kotora sa Splitom, pjesma sa ogromnim imenom našeg hip-hop-a, Sašom iz TBF-a. Zbog toga, sa neskrivenim zadovoljstvom puštamo novu traku „Idu dani“.

Kao i u pesmi “Idu dani” Vojislava Kostića iz istoimenog film Fadila Hadžića iz ‘70-tih, glavnim protagonistama našeg singla, vreme i život lagano prolaze dok oni ćaskaju u mestu i beskonačno analiziraju okolnosti koje ih okružuju.

Who See feat. Saša TBF – Idu dani Beat: Mario Đorđević  Tekst: Mario Đorđević, Dejan Dedović, Aleksandar Antić Aranžman: Mario Đorđević, Dejan Dedović Mix i master: Dejan Vučković   Video: Mario Đorđević i Nemanja Abazović Cover: Mario Đorđević Izvršna produkcija: Nikola Rajović (Beats per Montenegro) Label: Lampshade media