Who See TriXstar Viđi nane

Who See i TriXstar predstavili zajednički singl “Viđi nane”

Who See klapa iz Crne Gore, objavili novi singl “Viđi nane“, u saradnji sa sve popularnijom pevačicom nemačko-persijskog porekla  TriXstar.

Posle uspešne letnje sezone ispunjene nastupima širom Balkana, Who See klapa nam se vraća sa novim singlom. U pitanju je saradnja sa nemačko – persijskom pevačicom Ima Ghafouri poznatom kao TriXstar

Internacionalna sinergija spakovana je u sonični anti-depresiv
“Viđi nane”, preko potreban u ovim izazovnim danima, rađen ne samo na hip hop već i dancehall muzičkoj osnovi.

Dejan Dedović Dedduh pesmu objašnjava kao:

– Subjektivno, jedna lijepa reggae pjesma koja nagovještava bolje dane. Nije motivaciona, ali daje nadu.-

Svojim singlom “Idu Dani” Who See uspešnost jedne regionalne kolaboracije crnogorskog dvojca sa Sašom Antićem iz TBF-a, odlaze dalje  – u svakom smislu reči.
Saradnja sa Ima Ghafouri tj. TriXstar  nastala je iz zajedničke potrebe širenja dobrih vibracija i kosmopolitskog duha kroz pomenutu fuziju hip-hop-a i reggea, i dokaz je da muzika ne zna za granice.

– TriXstar je umjetnica koju pratimo već neko vrijeme i sve to što smo čuli od nje govori nam da se radi o supertalentu koji tek treba da osvoji svijet. Imamo osjećaj da biće banje i to nas je spojilo.– kaže Dedduh

Projekat je finansijski podržan od strane Ambasade SR Nemačke u Crnoj Gori.

Ovo je još jedna najava dugo očekivanog, petog po redu, Who See albuma, koji poprima finalni oblik i priprema se za sledeću godinu kao još jedno autentično, organsko i autohtono izdanje ovog mediteranskog hip-hop dua, a koji se u regionu izdvojio i pozicinirao svojim originalnim pesmama i albumima, oštrim, duhovitim tektovima, i upečatljivim, inovativnim video spotovima i koncertima.

Total
18
Shares
Previous Article
Peta revija muzičkog dokumentarnog filma - Rokumentarni dani

Peta revija muzičkog dokumentarnog filma - Rokumentarni dani

Next Article
Despot Tomić Dobro jutro

Despot Tomić singlom "Dobro jutro" najavio novi album