Share
Wind Rock Fest u Vršcu od 30.07. do 02.08.

Wind Rock Fest u Vršcu od 30.07. do 02.08.

Obavještenje i najava za ovogodišnji Wind Rock Fest u Vršcu, od 30.07. – 02.08.2020. godine.

Poštovani prijatelji i posetioci festivala. Usled pandemije Covid 19 virusa, stopirane su bile sve aktivnosti oko oragnaziije festivala. Sada kada je nadamo se ova situacija prošla, a Vi da ste dobrog zdravlja, možemo vas obradovati informacijom da će se “Wind Rock Fest” u Vršcu održati ! I to u novom terminu od 30.07. – 02.08.2020. godine. Mesto druženja ostaje i dalje isto, Vršačko jezero.

Manifestacija koja je prošle godine, okupila veliki broj publike, na odličnim koncertima ,održaće se i ove godine, u organizaciji UG “Good Energy” iz Vršca. Ono što je novo, to je promena naziva manifestacije u “ Wind rock fest “, jer po čemu je Vršac poznat ako ne po vetru, i u skladu sa time želimo da i festival ima potpis i karakteristike Vršca.

Prošlogodišnju manifestaciju u kojoj smo tokom tri dana festivala, uživali u vrhunskoj rok muzici, u izvođenju velikog broja bendova, kako mladih i neafirmisanih, tako i iskusnih veterana domaće rok scene ( Kerber, King Foo, Jorgovani, Primitai, Riblja Čorba,… ), posetio je veliki broj ljudi, kako iz Srbije, tako i iz susedne Rumunije. Ohrabreni ovim činjenicama i posetom od oko 8000 posetilaca tokom Festivala, sa radošću vas obaveštavamo da se družimo i ove godine, uz nadamo se još bolji program.

Prvobitni program smo malo da iskorigujemo, ali nadamo se da ljubitelji dobre muzike neće zameriti, jer vas  očekuju nastupi bendova poput Bayat-a  i Plavog Ptičića iz Novog Sada. Bayat je alternativni rock bend, predodjen Milošem Bajatom, Učesnikom mnogih pevačkih emisija, i pevačem čuvene Gneracije 5. Oslični muzičari, iz više poznatih bendova ( Atheist Rap, Partibrejkers, Veliki Prezir,…) okupljeni u bend Plavi ptičić, vratiće nas velikim rok hitovima, u 60 i 70 godine 20. Veka. Takođe, tu je još jedan predstavnik Novog Sada, Zona Katastrofe, a vršačku scenu predstaviće bend Start making sense. Pančevački  Iskaz će nam predstaviti svoj novi singl, i podariti nam dobru energiju, kako oni znaju. Za one koji vole mekši zvuk, tu je nastup Tanje Jovićević i Oktobra 1864. Kao glavne zvezde ovog festivala, predstaviće se legendarni Pirtibrejkersi, predvođeni Canetom, i Hladno Pivo, legendarni punkeri iz Gajnica !

Karte za festival po PROMO ceni od 1000 din za dva dana festivala ( paket ), možete nabaviti:

– Rock klub ” Čadjava furuna nova “, Vršac, Trg Svetog Teodora Vršačkog 17 ( preko puta stare autobuske )

– Porukom u inbox stranice festivala

– Putem telefona: +381601344129

Za sve informacije oko festivala i prodaje karata, pratite nas na našoj oficijalnoj Facebook strani https://www.facebook.com/WindRockFest, kao i Instagram profilu wind_rock_fest.

Vidimo se u Vršcu !!!

Organizacija festivala “Wind Rock Fest”