Share
Yogi Lonich objavio novi singl i spot – “Love You Every Day”

Yogi Lonich objavio novi singl i spot – “Love You Every Day”

Kalifornijski muzičar sa zagrebačkom adresom Yogi Lonich nedavno je predstavio novi spot za singl “Love You Every Day” kojim se najavljuje novo studijsko izdanje. 

Svetski priznati gitarista i producent Yogi Lonich predstavio je još jedan singl sa budućeg albuma. U pitanju je pesma “Love You Every Day”, koju je snimio u Holivudu, a napisao je za svoju kćer Aniku.

Kako je sam Yogi istakao, radi se o pesmi koja govori o bezuslovnoj ljubavi. Za singl je snimljen i spot gde se uz Yogija pojavljuje i njegova kćer.

“Love You Every Day” drugi je singl sa njegovog nadolazećeg albuma koji bi trebalo da bude objavljen početkom naredne godine. Album je najavljen pesmom “Got You Where I Want You“ za koju su nedavno objavljena i dva live videa, a više detalja Yogi će otkriti uskoro.

Yogi iza sebe ima zavidnu karijeru, a na listi saradnji koje je dosad ostvario tokom karijere nalaze se brojna velika svetska imena kao što su Chris Cornell, Cat Stevens, Shakira, Alanis Morissette, Anastacia i brojni drugi. Dok nije na turnejama u svim delovima sveta, Yogi stvara muziku, a istakao je kako mu u poslednje vreme najviše “leže” singlovi blažeg bluz-rok tona.

LINKOVI:

Foto: Zvone Ferina