Klub studenata tehnike obeležava kraj letnje sezone tradicionalnim koncertom zatvaranja bašte u petak 12. oktobra, a ove godine sastavili su veoma zanimljiv program. Na zatvaranju nastupaju dobro poznati Bjesovi, koji su več dugi niz godina jedna od naših najuticajnijih rokenrol grupa. Uz njih tu je i Repetitor, beogradski bend koji se ističe po svojim fantastičnim nastupima i koji je nastupao na mnogim svetski poznatim festivalima, kao i Đorđe Miljenović, poznat i kao Skaj Vikler, koji će nastupiti sa svojim sjajnim bendom. Koncert će početi u 23h, a karte se mogu kupiti u prostorijama KST-a od 9-17h radnim danom, kao i od srede do subote od 23-02, na ulazu u klub, a dostupne su i u Felix šopu u TC Sremska. Cena je 800 dinara.

Zatvaranje bašte KST-a uz Repetitor, Bjesove i Đorđa Miljenovića

Klub studenata tehnike obeležava kraj letnje sezone tradicionalnim koncertom zatvaranja bašte u petak 12. oktobra, a ove godine sastavili su veoma zanimljiv program.

Na zatvaranju nastupaju dobro poznati Bjesovi, koji su več dugi niz godina jedna od naših najuticajnijih rokenrol grupa.

Uz njih tu je i Repetitor, beogradski bend koji se ističe po svojim fantastičnim nastupima i koji je nastupao na mnogim svetski poznatim festivalima, kao i Đorđe Miljenović, poznat i kao Skaj Vikler, koji će nastupiti sa svojim sjajnim bendom.

Koncert će početi u 23h, a karte se mogu kupiti u prostorijama KST-a od 9-17h radnim danom, kao i od srede do subote od 23-02, na ulazu u klub, a dostupne su i u Felix šopu u TC Sremska. Cena je 800 dinara.

Total
0
Shares
Previous Article
zvuk oluje Darko Rundek & Ekipa

"Zvuk oluje" Darka Rundeka & Ekipe 23. studenog u Tvornici kulture

Next Article
Suzana Horvat

Suzana Horvat objavila novi singl "Pod tvojim oblakom"