Zemlja Gruva 20. januara u klubu Fest

Beogradski bend Zemlja Gruva tradicionalno će nastupiti 20. januara u zemunskom klubu Fest.

Zemlja gruva je beogradski bend, prepoznatljiv po specifičnom imidžu, scenskom performansu i samostalnom delovanju na sceni koji u okviru sopstvenog studija i etikete “Gruvlend” stvara autorsku muziku.

Specifičnost muzike Zemlje gruva!, pored jake duvačke sekcije, najviše određuje front Zemlje gruva: Zoe Kida, Konstrakta i MC Milovan, tri vokalna solista različitog izraza. Muzički žanr je fuzija pravaca među kojima dominira crni ritam (afro, neo/soul, ragga, reggae, funk, muzika 60′) u autentičnom i neobičnom muzičkom konceptu.

Prvi album Zemlje gruva – “WTF is Gruvlend!” je za samo godinu doživeo zapažen uspeh, veoma pozitivne kritike i omogućio im je prisustvo na svim relevantnim festivalima u regionu.

Nakon prvog albuma, Zemlja Gruva objavljuje projekat “Dino u Zemlji gruva”, koji je zamišljen kao omaž velikom autoru sa ovih prostora. U junu 2016, Zemlja Gruva objavila je drugi studijski album “Šta stvarno želiš” na kom se našlo 8 novih pesama i dve vec objavljene “Sudopera” I “Jednom je sada”.

Cena ulaznice je 600 dinara, a koncert počinje u 22 časa. Ostale informacije i rezervacije stolova mogu se dobiti na broj 063 700 81 50.

Total
0
Shares
Previous Article

Arkona 3. februara u Novom Sadu

Next Article
Jon Burton

Džon Barton, producent benda "The Prodigy" u Beogradu: Kako organizovati uspešan koncert?