Share
Zemlja gruva predstavila novi singl „Plodni dani“

Zemlja gruva predstavila novi singl „Plodni dani“

Beogradski sastav Zemlja gruva predstavio je spot za pesmu “Plodni dani” sa aktuelnog albuma “Šta stvarno želiš”.

“Oduvek me je fascinirala moć hormona i to koliko hormoni uređuju naše živote. “Plodni dani” se bave ženskim hormonima, i osećanjima kroz koja žena prolazi, od stvaranja želje za privlačenjem do nadmoćne pozicije ženke u plodnim danima. “ kaže Konstrakta, pevačica Zemlje gruva.

Pesmu potpisuju Konstrakta, Milovan Bošković i Vojin Ristivojević, svira je Zemlja gruva.

U spotu ćemo videti Zemlju gruva, u njihovom kako kažu 2.0. izdanju, sa novim imidžom kojim ove godine obeležavaju 10 godina prisustva na sceni.

Poseban događaj u spotu čini 5 trudničkih stomaka! Pevačici Zemlje gruva, Zoe Kidi, koja ovih dana očekuje ćerku, u spotu su se pridružile još 4 trudnice  – Iva, Aleksandra, Venecuelanka Marianne i glumica Miljana Gavrilović.

Zemlja gruva  na ovom videu prvi put sarađuje sa sa iskusnim Stašom Tomićem, koji je publici poznat po zapaženim video radovima za bendove Artan Lili, Repetitor, Kandžija i gole žene, Lollobridgida, Sopot i mnogi drugi.

Takođe, ovo je prvi video Zemlje gruva u kome se pojavljuju plesači. Koreograf je Nebojša Gromilić, koji u spotu učestvuje zajedno sa kolegama iz pozorišta na Terazijama.

 

 

  1. […] koncert beogradske grupe Zemlja gruva sa specijalnim gostom Lira Vega održaće se u dvorani „Apolo” Doma omladine […]

Comments are closed.