Share
Žestoki koncert hard rock banda Cota G4 dostupan online

Žestoki koncert hard rock banda Cota G4 dostupan online

Daruvarski hard rockeri Cota G4 održali su svoju koncertnu promociju novog albuma Entropia, 1. 3. 2018. u Bikers Beer Factoryju. Bio je ovo i njihov prvi koncert nakon 4 godine kada su nastupali u prepunom zagrebačkom Hard Place.

Da ovi daruvarski rockeri rade punom parom i da ih ljudi vole to su dokazali više puta, a ovaj put to je bio koncert u punom Bikersu. Četvrtak, bljuzga, mećava i hladnoća nisu zaustavili najhrabrije da dođu u BBF i uživaju u žestokom hard rocku. Genijalna publika, brutalna atmosfera i jedva čekamo ponoviti sve to – kažu dečki iz benda. Osim baze benda Marka Osmanovića (vokal i ritam gitara), Dinka Likara (solo gitara) i Daria Horvata (bubnjevi) na bini su im se pridružili Jasenko Horvat (klavijature), Vedran Tunuković (bass) i Nikolina Fistrić (back vokal).

Kako bi svi bili dio koncertne promocije novog albuma Entropia s naznakom na “nešto staro nešto novo”, dečki su koncert odlučili podijeliti na svom YouTube kanalu. Bio je ovo sjajan početak promocije novog albuma i početak turneje Cote G4; nove datume objavljujemo uskoro na našoj Facebook stranici – kaže band.

Koncert možete pogledati OVDJE!

Popis pjesama:

 1. Za nas ne postoji kraj
 2. Gle me na šta ličim
 3. Ne znaš ti šta je rokenrol
 4. Putovanje vlakom
 5. Izderi se
 6. Ostavljen, sam i lud
 7. Gdje je ona mala
 8. Gdje smo mi
 9. Proklet
 10. Snovi se ipak samo sanjaju
 11. Prepusti se
 12. Sramota
 13. Kad bio sam njen
 14. Tamo negdje, iza krovova kuća
 15. Kuća iz djetinstva
 16. Daj mi sve
 17. Kada prođe prstima kroz kosu
 18. Motaj kume, motaj

Leave a Comment