Živjeti slobodno 2019 - HLADNO PIVO, BRKOVI I GOBLINI na tvrđavi Kastel 08. maja

Živjeti slobodno 2019: Hladno pivo, Brkovi i Goblini na tvrđavi Kastel 08. maja

I ove godine povodom obilježavanja 09. maja – Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, UG Sloboda organizuje događaj Živjeti slobodno u okviru kojeg će se realizovati brojni kulturni sadržaji.

Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi u našoj zemlji razvije vrijednosti za njegovanje tradicije antifašizma. Ovaj događaj u poslednjih 6 godina realizacije okupio je veliki broj mladih ujedinjenih u ovoj ideji, te kroz brojne kulturno – obrazovne sadržaje, muzičke koncerte, predstave, promocije, panel diskusije sa interesantnim učesnicima, omogućio im da razviju svijest i pozitivnu ideju u očuvanju antifašističkih vrijednosti.  

U okviru programa Živjeti slobodno, 08. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel održaće se centralni muzički događaj na kojem će nastupiti jedni od najpoznatijih regionalnih bendova HLADNO PIVO, BRKOVI i GOBLINI. Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mjesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma.

Cijena ulaznice u pretprodaji za ovaj događaj je 7 KM. U prodaju će biti puštena ograničena količina ulaznica po ovoj cijeni. Prodajna mjesta su Trg Krajine i prodajni sistem kupikartu.ba .    

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnoj FB stranici.

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.

 

Total
8
Shares
Previous Article
Dom omladine Kragujevac raspisuje konkurs za izdanje albuma autorskom bendu

Dom omladine Kragujevac raspisao konkurs za izdanje albuma autorskom bendu

Next Article
Klinika Denisa Kataneca Rode

Klinika Denisa Kataneca objavila novi spot