Share
Živjeti slobodno 2019. – Promocija knjige “Izgužvane misli”

Živjeti slobodno 2019. – Promocija knjige “Izgužvane misli”

Povodom obiježavanja 09. Maja – Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, UG Sloboda i ove godine u povodu sjećanja na ovaj važan istorijski datum organizuje događaj pod nazivom Živjeti slobodno.

Osim centralnog muzičkog programa koji će se realizovati na Kastelu 08. maja, istoga dana u banjalučkom Peckham pubu u 17:00 održaće se promocija knjige “Izgužvane misli”, Branka Golubovića.

Riječ je o autobiografiji frontmena pank-rock benda Goblini, koji je devedesetih godina prošloga vijeka uspio da napravi ozbiljnu karijeru, a i danas slovi za jedan od najpopularnijih regionalnih bendova. Bez dlake na tastaturi autor piše o tome kako je mali pank bend iz provincije uspio da napravi ozbiljnu karijeru i da stekne poštovaoce na prostoru bivše Jugoslavije.

Promociji knjige prisustvovaće osim samog autora i Vladimir Kokotović član benda “Goblini”; Petar Janjatović novinar, rock kritičar i predstavnik izdavača Dallas Records i Mile Kekin, frontmen benda “Hladno pivo”, koji već ranije dano zanimljivu ocjenu ove knjige izjavivši:

U rukama držite punokrvnu biografiju pravog pravcatog benda. Ona jeste jedna u nizu, ali i posebna, kao što je i Golub poseban lik, svjetski putnik, aktivist, frontman, pisac i opasan frajer”.

Promociji knjige u svojstvu moderatora prisustvovaće i Nebojša Ristić, novinar.

Nakon završene promocije gosti i publika biće u prilici da uživaju u sjajnom muzičkom programu na tvrđavi Kastel od 20:00 uz Gobline, Hladno pivo i Brkove.

Ograničena količina ulaznica po cijeni od 7 KM u pretprodaji još uvijek je dostupna na Trgu Krajine i preko prodajnog sistema kupikartu.ba

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnoj FB stranici.