Živjeti slobodno 2022 Nele Karajlić, TBF, Zoster i Sopot na tvrđavi Kastel 14. maja

Živjeti slobodno 2022: Nele Karajlić, TBF, Zoster i Sopot na tvrđavi Kastel 14. maja

Povodom obilježavanja 9. maja – Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, UG Sloboda organizuje događaj Živjeti slobodno u okviru kojeg će se realizovati brojni kulturni sadržaji.

Nakon dvogodišnje pauze u realizaciji ovog događaja, koja je uzrokovana pandemijom virusa korona, organizatori najavljuju bogat program.

Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi u našoj zemlji razvije vrijednosti za njegovanje tradicije antifašizma. Ovaj događaj tokom 6 godina realizacije okupio je veliki broj mladih ujedinjenih u ovoj ideji, te kroz brojne kulturno – obrazovne sadržaje, muzičke koncerte, predstave, promocije, panel diskusije sa interesantnim učesnicima, omogućio im da razviju svijest i pozitivnu ideju u očuvanju antifašističkih vrijednosti.

U okviru programa Živjeti slobodno, 14. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel održaće se centralni muzički događaj na kojem će nastupiti najpoznatiji regionalni bendovi i izvođači DR NELE KARAJLIĆ / TBF / ZOSTER / SOPOT. Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mjesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma.

Cijena ulaznice u pretprodaji za ovaj događaj je 15 KM. U prodaju će biti puštena ograničena količina ulaznica po ovoj cijeni. Ulaznice će biti dostupne putem online prodajnog sistema www.gigstix.ba , kao i na prodajnim mjestima širom BiH putem Gigstix prodajne mreže.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnoj FB stranici: www.facebook.com/zivjetislobodno/

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“, poručuju organizatori iz Udruženja građana “Sloboda”.

Total
0
Shares
Previous Article
Moto Fest Banja Luka 2022

Moto Fest Banjaluka 2022: Trodnevna zabava na banjalučkoj tvrđavi Kastel za ljubitelje dvotočkaša

Next Article
Dead Can Dance

Brendan Peri: "Vraćamo se fanovima i pravimo nešto posebno"