Živjeti slobodno 2019 - HLADNO PIVO, BRKOVI I GOBLINI na tvrđavi Kastel 08. maja

‘Živjeti slobodno’ večeras na banjalučkoj tvrđavi Kastel

UG Sloboda i ove godine, šesti put za redom obilježiće 09. maj – Međunarodni dan pobjede nad fašizmom. U Banjaluci će tim povodom biti organizovani interesantni kulturni sadržaji. Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi u našoj zemlji razvije vrijednosti i svijest za njegovanje tradicije antifašizma.

Program događaja započeće danas u 17:00 kada će u banjalučkom Peckham Pubu biti održana promocija knjige „Izgužvane misli“, autora Branka Golubovića. Promociji knjige prisustvovaće osim samog autora i Vladimir Kokotović član benda “Goblini”; Petar Janjatović novinar, rock kritičar i predstavnik izdavača Dallas Records i Mile Kekin, frontmen benda “Hladno pivo”. Moderator na promociji je Nebojša Ristić, novinar. Riječ je o autobiografiji frontmena pank-rock benda Goblini, koji je devedesetih godina prošloga vijeka uspio da napravi ozbiljnu karijeru, a i danas slovi za jedan od najpopularnijih regionalnih bendova.

Nakon promocije program se nastavlja na tvrđavi Kastel, gdje će publika biti u prilici da uživa u odličnim nastupima zasigurno najpoznatijih regionalnih bendova – HLADNO PIVO, BRKOVI i GOBLINI. Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mjesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma. Početak nastupa je bendova je 20:00.

Ulaznice za muzički program po cijeni od 10 KM u prodaji su na Trgu Krajine i preko prodajnog sistema kupikartu.ba , na dan koncerta cijena ulaznice je 12 KM.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnoj FB stranici.

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.

Total
3
Shares
Previous Article
Insane Insan predstavlja svoj prvi album Insanax na koncertu u Sarajevu

Insane Insan predstavlja svoj prvi album „Insanax“ na koncertu u Sarajevu

Next Article
Flower Rocky Boys bend

Intervju | Slobodan Dulović (Flower Rocky Boys): "F.R.B. ima jednostavan zvuk, energične gitare, ritam jak, bez puno filozofije i kompromisa"