Share
ZloSTavljanje: Kryn, Porko Dio i Countess u subotu u splitskoj Kocki

ZloSTavljanje: Kryn, Porko Dio i Countess u subotu u splitskoj Kocki

Nakon dugo vremena, Splićani će ponovno imati priliku svjedočiti koncertu riječkog benda Kryn. Kako sami navode:

„Kryn je peteročlani metal bend iz Hrvatske, točnije Rijeke, čija se muzika može opisati kao mix kreativnih ideja, savršeni spoj žestokih rifova, melodičnih i mračnih atmosferičnih dijelova, impresivnim i emotivnim vokalima te energičnim i dinamičnim live nastupima.“ (mixeta.net)

Osnovani 2004. kao Downfall, sviraju melodic death, ali 2008. izrastaju iz toga prihvaćajući moderne utjecaje u death metalu i tada preuzimaju ime Kryn. Pokušavajući se istaknuti u moru bendova koji se međudobno kopiraju, Kryn pokazuje žestoku tehniku i još žešći zvuk.

Album prvijenac “Scars Remind Me” izdan je pod njemačkim labelom Eternal Sound Records, nastupali su na Viva La Pola (Pula),  Dark Circle (Rijeka), Euroblastu (Koln), Metal Days festivalu u Sloveniji, proputovali Italiju, Češku, Crnu Goru, BiH (…), a sada rade i na novome materijalu te dolaze pokazati Splićanima sve što su propustili od 2014!

Da momci ne bi bili usamljeni na bini, podršku će im pružiti THE COUNTESS (Sinj / gothic metal) i PORKO DIO (Šibenik / death-grind) te neizostavni DJ WERA!

Očekujte metal feštu kakvu dugo niste vidjeli…  \m/

Bendovi na društvenim mrežama:

Facebok event

Vrata: 22h