Zoster 15. juna u Beogradu u Botaničkoj bašti

Regionalno popularni bend Zoster održaće koncert 15. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, u organizaciji producentske kuće Long Play.

Sastav iz Mostara se posle samo nekoliko meseci vraća pred beogradsku publiku da bi što internzivnije promovisao peti studijski album “Najgori”, koji su obožavaoci u svim krajevima regiona odlično prihvatili.

Ovoga puta, u jedinstvenom ambijentu Botaničke bašte “Jevremovac” nizaće se već uveliko popularne numere sa aktuelnog albuma – “Čovjek zvani činjenica”, “Kuda idu svi ti ljudi”, “Mozak na pašnjak”, “Čovjek želi da je ptica”, “Najgori”…, kao i nezaobilazni hitovi iz ranijih faza karijere – “Volio sam te”, “Budi svoj”, “Američki film”…

“Mi smo koncertni bend, nismo hteli da objavimo album koji nećemo da sviramo. Koncert je živ. To je kao, recimo, teatar i film. Studijski snimak je kao film, a koncert je kao teatar. On traži koncentraciju, prisutnost i mi to dobro radimo”, naglašava pevač i vođa grupe Mario Knezović.

Ulaznice za koncert Zostera 15. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac” u pretprodaji koštaju 2.000 dinara i mogu se nabaviti putem prodajne mreže Tickets.rs.

Total
0
Shares
Previous Article
Guadalupe Plata na turneji po regionu

Guadalupe Plata na turneji po regionu

Next Article
15. Jubilarno izdanje Zagreb International Blues Festivala od 19. do 22.3.

15. Jubilarno izdanje Zagreb International Blues Festivala od 19. do 22.3.