Share
Zoster obnavlja ritualni ples u Novom Sadu i Beogradu – 18. i 19. oktobar

Zoster obnavlja ritualni ples u Novom Sadu i Beogradu – 18. i 19. oktobar

Mostarski Zoster se vraća u Novi Sad i Beograd, 18. oktobra Gerila Bar (Novi Sad) i 19. oktobra SubBeerni Centar (Beograd).

Na jednom od letošnjih festivalskih nastupa dobili su kompliment da su ,,domaći Queens of the Stone Age”, a Mostarci se i dalje potpisuju skromno –  ,,Grupa Zoster – Vaša grupa”.

,,Budi svoj kad jesi gdje jesi, a kad nisi, i nemoj”, jedan je od njihovih najprepoznatljivijih stihova koji možda i najbolje opisuje njihovu ležernost i nenametljivost. Tako i opčinjavaju armiju svojih poštovalaca – magičnom opijajućom jednostavnošću.

Beograđane i Novosađane redovno posećuju i svaki novi dolazak šarmantnih Mostaraca znači i sve brojniji auditorijum. Ne čudi što je tako tako – njihovi nastupi se prepričavaju. Jedinstveni i energični, neizvesni a koncizni, Zosterovci su momci koji uvek iznova iznenade prisutne. Prijatno. Budući da se svako ko je jednom bio na njihovom nastupu, na svaki novi koncert Zostera vrati sa bar onim jednim novim ,,+1″ u pratnji.

Novi ritualni ples grupa Zoster priprema za
18. oktobar u Novom Sadu – u Gerila Baru
19. oktobar u Beogradu – u SubBeernom Centru.

Za beogradski koncert ulaznice su u prodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22, Beograd) i na prodajnim mestima Ticket Vision-a. Pretprodajna cena je 1.000 dinara, dok će 1.200 dinara biti cena ulaznice na veče koncerta.

Za novosadski koncert, ulaznice po istoj ceni od 1.000 dinara dostupne su u samom Gerila Baru.

Foto: ŠA Fest