Intervju Mario Knezović Zoster

Zoster u petak u banjalučkom KSB-u

Miljenici publike širom regije, mostarska grupa Zoster, stiže u Klub studenata Banjaluka – KSB, 24. marta u 21:00… Ne propustite odličnu svirku 

Bend “Zoster” u koji se gotovo svi zaljube na prvo slušanje zbog jasnih poruka u njihovim pjesmam a i zbog specifičnog i jedinstvenog zvuka (od katarze reggae/dub/rocka pa do odličnih psych momenta) već dvadeset godina prisutan je na regionalnoj muzičkoj sceni.

Bend nastaje kao posljedica pada imuniteta društva i kao potreba da se nešto više kaže i učini. U KSB-u 24. marta, sviraće svoje dobro poznate hitove, ali i predstaviti nove numere sa albuma “Najgori” koje su odmah po izbacivanju postale veliki hitovi. Posebno se izdvaja posljednja numera koju su objavili “Čovjek zvani činjenica”, četvrti po redu singl na ovom albumu, koja je već sedmicama na vrhovima top lista u cijeloj regiji.

Ulaznice su dostupne putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i u KSB-u.

U narednom periodu očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu koji nas očekuje pratite nahttps://www.facebook.com/okteammusic/

Total
0
Shares
Previous Article
12 stvari koje trebate znati prije dolaska na Moto Fest Banja Luka 2023

Ovogodišnji Moto Fest 2023, na banjalučkoj tvrđavi Kastel 25/26/27 maja

Next Article
12 stvari koje trebate znati prije dolaska na Moto Fest Banja Luka 2023

„Old School“ sa Moto Festom ponovo dolazi u Banjaluku