Zoster predstavio svoj dugoočekivani album „Najgori“

Zosterov “Najgori” objavljen na LP-u

Kultni mostarski bend Zoster u rujnu prošle godine predstavio je novi album “Najgori” koji je prikupio sjajne reakcije publike i kritike, a od danas se može slušati i na LP-u. 

Dugoočekivani peti studijski album bend je predstavio s čak pet singlova, “Kuda idu svi ti ljudi”“Treba mi keš”“Čovjek želi da je ptica”“Čovjek zvani činjenica” i “Mozak na pašnjak”, a album je kompletiran s ukupno deset pjesama. Uz Marija Knezovića koji predvodi bend, na novom albumu su uz stare članove Atillu Aksoja i Gorana Rebca sudjelovali i novi članovi Silvije Nuić (gitara), Anes Beglerbegović (bubanj), te kao gosti Miron Rafajlović (trube), Johnny Gomez (perkusije), Edvin Hadžić (bas), Đani Pervan (bubnjevi) te Lidija Kordić (prateći vokal). Miks albuma radio je Đani Pervan, master Goran Martinac, glazbeni producent je Adis Sirbubalo, a za vizualno rješenja omota albuma zaslužan je Sandro Drinovac.

Bend je nastao 2000. godine u Mostaru, a Zoster od samih početaka progovara o aktualnim problemima i stanju društva. Smatraju da je reggae glazba idealna za prenošenje poruka tolerancije, mira, progresivnosti, afirmacije, ljubavi, a ponekad i edukacije, u regiji u kojoj je, kažu, agresivnosti, čak i u glazbi, previše.

Veliku koncertnu promociju albuma održali su u Tvornici Kulture prošlog mjeseca, a to je ujedno bio i njihov najveći samostalni koncert u Zagrebu, nakon što su do sada više puta punili i rasprodavali zagrebačke klubove. Regionalnu popularnost grade svakim novim koncertom, a nastup u Tvornici bio je prilika čuti hvaljeni novi album, kao i presjek singlova iz dva desetljeća duge karijere. 

LP “Najgori” je dostupan po cijeni od 25 eura su na svim prodajnim mjestima Croatia Records te putem webshopa.

Poslušajte album

Kupite album

Total
0
Shares
Previous Article
U prodaji luksuzno obljetničko reizdanje Indexi

U prodaji luksuzno obljetničko reizdanje "Indexi"

Next Article
Oathbringer i Claymorean 27. aprila u novosadskoj SKCNS Fabrici

Oathbringer i Claymorean 27. aprila u novosadskoj SKCNS Fabrici