Share
Zvonko Radost predstavlja: Univerzitas i Mokri Nenad 31.01. u Saxu

Zvonko Radost predstavlja: Univerzitas i Mokri Nenad 31.01. u Saxu

Zvonko Radost pokreće seriju koncerata na kojima će predstaviti izvođače regionalne scene. Nakon romantične kantautorske večeri uz Svemir, Kensington Lima, Ti, ja i moja mama i Mika Male, vrijeme je za nešto potpuno drugačije…

Bendovi Univerzitas i Mokri Nenad 31.01. u zagrebačkom klubu Sax.

Univerzitas je zagrebački bend koji za sebe kaže da svira modernu glazbu. Točan žanr je teško odrediti i njima i svima koji su ih gledali uživo, no najbitnije je da je kunst-musik show zagarantiran. Do sada su nastupili u mnogim zagrebačkim klubovima, a mnogi posebno pamte njihov nastup na Tabor Film Festivalu koji se još uvijek prepričava od strane posjetitelja i brojne podrške benda koja ih prati u stopu, jer su održali vjerojatno najživopisniji koncert kojeg je dvorac Veliki Tabor ikad vidio.

Mokri Nenad je najnovija zagorska atrakcija. Bend koji je nastao inspiriran UNIVERZITASOM. Sviraju sve žanrove. Do sad su nastupili u Krčmi Polanović. Četvorka u tri generacije. Nemaju nikakve snimke, ali par prijatelja već zna njihove pjesme i tekstove. Nitko točno ne razumije o čemu se tu radi, ali su im pjesme dovoljno dobre da ih predstavimo široj publici. Živi bili pa vidjeli.

ULAZNICE U PRETPRODAJI 25 KUNA / NA ULAZU 40 KUNA

PIVO 14 KUNA / RAKIJA 6 KUNA